Portfolio webdesign

Parkbeiaard Nieuwegein

De Gemeente Nieuwegein beschikt sinds 1985 over een carillon dat op het dak van het gemeentehuis aan de Raadstede stond. Sinds december 2000 klinken de klokken van Nieuwegein vanaf de huidige plek aan de Noordstedeweg (hoek Sluyterslaan). Hier is een 10 meter hoge constructie gemaakt waarop het carillon is geplaatst.

Gerda Peters | musicus

Gerda is stadsbeiaardier van Almere, Beverwijk en Voorburg. Daarnaast vervangt zij regelmatig collega-beiaardiers. Zij geeft door heel Nederland en in het buitenland concerten. Tevens vormt zij samen met Sarina Brouwer (saxofoon) een duo. Verder heeft zij een privé-leerlingenpraktijk in de Bollenstreek. De website wordt door Gerda zelf onderhouden en bijgewerkt.

Dick van Dijk | beiaardier • organist • organisator muziekevenementen en cultuurreizen

Dick is beiaardier van Nieuwegein (duo) en geeft als gastbeiaardier concerten in binnen- en buitenland. Hij is vaste organist in Vleuten en Wijk bij Duurstede en speelt tevens als gastorganist. Daarnaast organiseert hij muziekevenementen en cultuurreizen voor groepen.

Huis voor de ziel Utrecht

Het Huis voor de ziel wil een thuis bieden voor zoekers naar zin en spiritualiteit midden in de stad Utrecht. Zoekend en tastend vanuit oude en nieuwe vormen in onze christelijke traditie reiken we naar de diepte van de menselijke ziel. Daar worden mensen geboren, in contact met de Levende Bron, en in ontmoeting met de ander. Huis voor de ziel wil zo’n plek zijn voor je spirituele verlangen. De website wordt door de opdrachtgever zelf onderhouden en bijgewerkt.

Droomdekentjes.com

Naast mijn werk als officemanager en werk voor mijn bedrijfje Typtop Tekstopmaak & Webdesign, ben ik graag (baby)dekentjes aan het haken. In de loop der jaren heb ik er al heel wat gehaakt! Zoek je bijvoorbeeld een leuk kraamcadeau? Op mijn website kun je dekentjes kopen die ik al gemaakt heb. Ieder dekentje is uniek, er is er maar één van. Ook is het mogelijk een door jou gekozen dekentje van bijvoorbeeld mijn Pinterest-borden door mij laten maken. 

Festival Mystieke Vrouwen (2018)

Eenmalig muziekfestival van 16 t/m 25 november 2018, dat plaatsvond in een aantal Utrechtse kerken en waar vele professionele musici aan meewerkten. Ook waren er lezingen en een fietstochtje. Het festival draaide om vrouwen die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van het christendom. Deze website is niet meer actief maar nog wel te bekijken door op de afbeelding te klikken.

Jan Welmersfestival (2017)

De Utrechtse componist Jan Welmers werd in 2017 tachtig jaar. Voor het platform van Utrechtse kerken was dat de aanleiding om hier aandacht aan te besteden met een festival. Welmers’ werk stond hierin centraal in de prachtige Utrechtse kerkgebouwen, o.a. vanwege de aanwezigheid van monumentale oude en nieuwe orgels, luidklokken en drie beiaarden. Deze website is niet meer actief maar nog wel te bekijken door op de afbeelding te klikken.