Wat heeft Typtop Tekstopmaak & Webdesign jou te bieden?

Opmaak van documenten in Word

Je hebt tekst met bijvoorbeeld afbeeldingen, nummering, inhoudsopgave en tabellen, maar een mooie opmaak lukt je niet; Word blijkt in de praktijk lastiger dan je dacht en je hebt er eigenlijk al teveel tijd aan besteed. Bij mij ben je aan het goede adres om er een representatief document van te maken. Tijdens de opmaak check ik meteen de tekst op spel- en grammaticafoutjes.

Trouw- en rouwliturgieën


Jullie gaan in de kerk trouwen en daarbij mag een mooie liturgie niet ontbreken. Alle liederen op noten behoort tot de mogelijkheden. In nauw overleg met jullie wordt het een prachtig A5-boekje!

 

Na een overlijden is er al zoveel te regelen, dat er geen tijd is om zelf een mooie liturgie te maken voor de afscheidsdienst. De uitvaartondernemer levert alleen standaardliturgieën. Samen met u maak ik een persoonlijke liturgie, ook om later nog eens in te bladeren, als een waardevolle herinnering.

Webdesign


Je bent startend ondernemer, artiest, muzikant, zanger(es), je wilt een eenmalig event organiseren: tegenwoordig kun je niet meer zonder website. Of je website is verouderd, niet-responsive om op diverse apparaten te kunnen bekijken of heeft een opfrisbeurt nodig. Jij bent in beweging en dat geldt ook voor je website, die mag niet achterblijven. Graag maak ik een frisse, moderne en uitnodigende website voor jou. Het enige dat je hoeft te doen is de tekst en de foto's aan te leveren en ik doe de rest! Wacht niet langer, je website is je visitekaartje; het eerste waar men naar kijkt om meer over jou, jouw organisatie of bedrijf te weten te komen. Klik hier om een aantal door mij gemaakte websites te bekijken.

En verder...


Opmaak van rapporten, wetenschappelijke publicaties, scripties, proefschriften, tekst drukklaar maken voor een boek, A5-programmaboekjes, cursusmateriaal, PowerPoint-presentaties, gedrukte teksten die je niet digitaal hebt scannen en daarna opmaken, overtypen van handgeschreven teksten om digitaal verder te kunnen bewerken, verenigingsbladen, nieuwsbrieven, transcriptie van digitaal ingesproken teksten, etc.