Wat heeft Typtop Tekst & Lay-out u te bieden?

Opmaak van documenten in Microsoft Word

U heeft tekst met bijv. afbeeldingen, nummering en tabellen, maar een mooie opmaak lukt u niet; Word blijkt in de praktijk lastiger dan u dacht en u heeft er eigenlijk al teveel tijd aan besteed. Bij Typtop Tekst & Lay-out bent u aan het goede adres om er een representatief document van te maken.


Trouw- en rouw liturgieën

U gaat in de kerk trouwen en daarbij mag een mooie liturgie niet ontbreken. Zelfs alle liederen op noten behoort tot de mogelijkheden. In nauw overleg met u wordt het een prachtig A5-boekje!


Digitaal ingesproken teksten en handgeschreven teksten

U kunt het bestand met uw digitaal ingesproken teksten mailen; door jarenlange ervaring wordt de tekst razendsnel uitgetypt in foutloos Nederlands of Engels.


En verder...

Opmaak van rapporten, wetenschappelijke publicaties, scripties, proefschriften, tekst drukklaar maken voor een boek, programmaboekjes, cursusmateriaal, PowerPoint-presentaties, gedrukte teksten die u niet digitaal heeft scannen en daarna opmaken, overtypen van handgeschreven teksten om digitaal verder te kunnen bewerken, verenigingsbladen, nieuwsbrieven, etc.