... Trouwliturgieën

Typtop Tekst & Lay-out heeft jarenlange ervaring met de opmaak van trouwliturgieën. Het enige dat ik nodig heb is een eenvoudig document zonder opmaak waarin de orde van dienst staat zoals die met de dominee besproken is en een PDF van de trouwkaart.

In nauw overleg met het bruidspaar maak ik de liturgie geheel naar wens op. Ook is het prettig als de noten van de liederen in de liturgie staan en die notenbestanden er hetzelfde uitzien. Ik heb de beschikking over het Nieuwe Liedboek Online met alle liederen en heb honderden liederen uit andere bundels in mijn database. Ook zet ik zo nodig liedteksten zelf op noten. Voor Bijbelteksten maak ik gebruik van de Bijbel Online in de meest gebruikelijke vertalingen. Ik werk samen met een drukkerij die prachtige A5-boekjes aflevert. De kosten voor de opmaak van een liturgie bedragen € 75 (excl. btw en excl. drukkosten). Hieronder kunt u een voorbeeld van een trouwliturgie downloaden.

Download
Voorbeeld van een (geanonimiseerde) trouwliturgie
Trouwliturgie.pdf
Adobe Acrobat document 899.6 KB