... Rouwliturgieën

Na een overlijden is er al zoveel te regelen dat er geen tijd is om een mooie liturgie te maken. De uitvaartondernemer levert alleen standaardliturgieën. Typtop Tekst & Lay-out heeft jarenlange ervaring met de opmaak van rouwliturgieën. Het enige dat ik nodig heb is een eenvoudig document zonder opmaak waarin de orde van dienst staat zoals die met de dominee besproken is en een PDF van de rouwkaart. In nauw overleg met u maak ik een liturgie die geheel naar uw wens is. Ik heb de beschikking over het Nieuwe Liedboek Online met alle liederen en heb honderden liederen uit andere bundels in mijn database. Ook zet ik zo nodig liedteksten zelf op noten. Voor Bijbelteksten maak ik gebruik van de Bijbel Online in de meest gebruikelijke vertalingen. Ik werk samen met een drukkerij die prachtige A5-boekjes aflevert. De kosten voor de opmaak van een liturgie bedragen € 75 (excl. btw en excl. drukkosten). Hieronder kunt u een voorbeeld van een rouwliturgie downloaden.

Download
Voorbeeld van een (geanonimiseerde) rouwliturgie
Rouwliturgie.pdf
Adobe Acrobat document 1.0 MB